Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Odprt javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija je v Uradnem listu RS in na svojih spletnih straneh objavila javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini.

Namen razpisa je preko sofinanciranja upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini slovenskim podjetjem povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev mednarodni poslovni javnosti, povečati možnost poslovnega sodelovanja slovenskih podjetij s tujimi partnerji in zvišati stopnjo internacionalizacije slovenskih podjetij.

Predmet razpisa: sofinanciranje upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini. Mednarodni sejem je sejem, ki je vpisan v mednarodnem registru sejmov M+A ExpoDataBase: www.expodatabase.com ali v mednarodnem registru sejmov AUMA: www.auma.de in ki ima vsaj 10% delež tujih razstavljavcev med vsemi razstavljavci.

Komu je razpis namenjen: gospodarske družbe in samostojni podjetniki, ki prvič vstopajo na tuji trg ali pa širijo in diverzificirajo poslovanje na tujem trgu.

Upravičeni stroški: stroški najema razstavnega prostora za naveden mednarodni sejem v tujini, stroški      postavitve in ureditve razstavnega prostora in stroški upravljanja razstavnega prostora.

Upoštevani bodo projekti udeležbe na sejmih, ki bodo izvedeni od 2. 1. 2013 do 31. 12. 2013.

Rok za prijavo: do vključno 30. 5. 2013 do 13.00 ure.

Dodatne informacije in razpisna dokumentacijatukaj.

 

Oglejte si tudi