Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Javni natečaj za izbor projektnih idej potencialnih podjetnikov in delujočih podjetij za izgradnjo blagovne/storitvene znamke

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo objavila javni natečaj za izbor projektnih idej potencialnih podjetnikov in delujočih podjetij za izgradnjo blagovne/storitvene znamke.

Cilj javnega natečaja je pridobiti perspektivne projektne ideje načrtovanja in ustvarjanja blagovne/ storitvene znamke iz vrst potencialnih podjetnikov in delujočih podjetij. SPIRIT Slovenija bo med formalno popolnimi vlogami na podlagi pogojev in kriterijev javnega natečaja izbral 60 najbolj perspektivnih projektnih idej. Izbranim prijaviteljem bo zagotovljena brezplačna udeležba na delavnici/promocijsko izobraževalnem dogodku in brezplačen ogled preostalih programskih vsebin na dan 26.3.2014, ki se bodo v popoldanskem delu odvijale v okviru 23. Slovenskega oglaševalskega festivala.

Poleg tega bo SPIRIT Slovenija desetim najboljšim avtorjem projektnih idej omogočila javno predstavitev na promocijsko-izobraževalnem dogodku ter izmed teh izbral prve tri zmagovalne projekte, ki bodo prejeli denarno nagrado. Nagradni sklad znaša skupaj 1.500 EUR bruto, ki se jih razdeli po naslednjem ključu:

  1. nagrada 700 EUR,
  2. nagrada 500 EUR in
  3. nagrada 300 EUR.

Strokovna komisija si pridržuje pravico, da lahko glede na število in kakovost prispelih projektnih idej nagrade razporedi tudi drugače.

Prijavitelj je lahko pravna oseba, registrirana v Republiki Sloveniji ali fizična oseba, državljan Republike Slovenije.

Vsak udeleženec natečaja lahko posreduje le eno projektno idejo, ki mora prispeti osebno ali po pošti na naslov naročnika, v zaprti ovojnici najkasneje do petka, 14.3.2014, do 12. ure.

Dodatne informcije: tukaj.

Vir: http://www.spiritslovenia.si/novice/2014-03-06-Javni-natecaj-za-nabor-podjetij-za-sodelovanje-na-promocijsko-izobrazevalnem-dogodku-v-okviru-23-Slovenskega-oglasevalskega-festivala-26-3-

Oglejte si tudi