Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Hranilnica LON tudi v Slovenj Gradcu in Ravnah na Koroškem

Mreža poslovnih enot Hranilnice LON šteje že 14 poslovalnic

Dve koroški mesti, Slovenj Gradec in Ravne na Koroškem sta bogatejši za novo bančno hišo. Na Cankarjevi ulici 1, v središču Slovenj Gradca in na Partizanski cesti 4 v središču Raven na Koroškem je svoja vrata odprla Hranilnica LON d.d. iz Kranja.

 

Hranilnica LON je vseslovenska bančna inštitucija, ki trenutno s svojimi 14 enotami že več kot 22 let nudi tako prebivalstvu kot tudi pravnim osebam celoten splet bančnih storitev na Ljubezniv Oseben Način. Po številnih raziskavah Hranilnica LON vedno sodi v sam vrh najbolj ugodnih in hkrati uspešnih slovenskih bančnih ustanov, ki s konstantno rastjo poslovanja ter nudenjem kvalitetnega servisa še naprej ohranja visoko stopnjo zaupanja svojih strank in komitentov.

 

Hranilnica LON je v zadnjem tednu julija zaključila pogajanja s Probanko d.d. in sklenila posel, v katerem je prevzela poslovalnico v Slovenj Gradcu in Agencijo v Ravnah na Koroškem ter vse kreditne terjatve do upravnikov večstanovanjskih stavb v skupni vrednosti dobrih 10 milijonov EUR.

 

V obeh poslovalnicah je hranilnica pričela s poslovanjem z obstoječo ekipo zaposlenih bančnih svetovalcev. S tem je hranilnica povečala število zaposlenih, hkrati pa zagotovila  zaposlitev dvema izkušenima ekipama bančnikov. Poleg enostavnega postopka odprtja oziroma zamenjave bančnega računa bodo vsi novi komitenti deležni še posebnih ugodnosti, ki med drugim vsebujejo brezplačno vodenje osebnega računa, brezplačne dvige na vseh bankomatih, brezplačno pristopnino na elektronsko banko Osebni eLON in brezplačno plačevanje položnic za upokojence.

 

Odločitev za prihod Hranilnice LON v Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec, kot urbano, kulturno, športno in gospodarsko središče Koroške regije, izhaja iz dolgoročne politike hranilnice, ki je usmerjena v nadaljnjo rast in širjenje poslovanja, tako po obsegu kot teritorialno. Tako Slovenj Gradec kot Ravne na Koroškem imata številne razvojne potenciale, kar dokazuje nagel razvoj gospodarskih in storitvenih možnosti v zadnjih letih.

 

S svojo prisotnostjo v Koroški regiji želijo tamkajšnjim prebivalcem, obrtnikom in podjetnikom z Ljubeznivim Osebnim Načinom in strokovno razumljivimi nasveti omogočiti ugodno, sproščeno ter uspešno bančno poslovanje. S Korošci želijo splesti dolgoročne partnerske vezi in prispevati k razvoju celotne regije.

Oglejte si tudi