Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Enoten spletni portal za podjetja in podjetnike

V teh dneh je pričel delovati nadgrajen spletni portal eVEM, namenjen podjetnikom in tistim, ki o podjetništvu (šele) razmišljajo.

Na spletnem naslovu http://evem.gov.si/ je objavljen nadgrajen ENOTEN SPLETNI PORTAL ZA PODJETJA IN PODJETNIKE, ki nudi informacije glede pogojev za opravljanje dejavnosti, izvedbo elektronskih postopkov ter druge kakovostne in pregledne informacije glede na življenjske dogodke podjetja: Razmišljam, Začenjam, Poslujem Zapiram.

 

Nadgrajeni portal prinaša tudi poslovni koledar, kjer bo podjetnik obveščen glede poročanja o svojem poslovanju. Portal se bo še razvijal in nadgrajeval tudi v smeri priprave vodičev, ki bodo vodili h konkretnemu reševanju problemov in tudi priprave shematskih prikazov za boljšo preglednost (na primer pri podpori države).

 

Portal je pomemben tudi kot enotna vstopna točka tudi za tuje investitorje (Slovenian Business Point:  http://www.eugo.gov.si/).

V kolikor imate kakršnekoli vsebinske ideje za izboljšanje portala, predloge popravkov in dopolnitev, jih sporočite na e-naslov evem@gov.si. Na ta način bodo informacije za uporabnike uporabne, točne in ažurne.

 

 

Oglejte si tudi