Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
0°C
NED.
11°C
-1°C
Oceni objavo

14. Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi 2013

Natečaj je osnova za vsakoletno objavo lestvice najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi. Na njem lahko sodelujejo tehnološka podjetja iz Albanije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Češke, Estonije, Madžarske, Latvije, Litve, Makedonije, Moldavije, Črne Gore, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške in Slovenije.

Deloitte, največja revizijska družba na svetu, tudi letos objavlja natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi (CE Technology Fast 50), na katerem lahko sodelujejo tudi slovenska podjetja. Natečaj - tokrat že 14. po vrsti - je namenjen že uveljavljenim podjetjem v regiji, ki delujejo v tej panogi, pa tudi tistim, ki se še uveljavljajo, in razvršča najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi na osnovi letne rasti prihodkov v obdobju zadnjih petih let. Pri podjetjih, ki bodo sodelovala na letošnjem natečaju, bodo tako šteli prihodki od leta 2008 do leta 2012. Na natečaju je mogoče sodelovati v treh različnih kategorijah, in sicer Hitrih 50, Vzhajajoče zvezde in Velikih pet.

Več informacij o natečaju v slovenščini je na voljo na spletni strani Deloitte Slovenija, prijave na natečaj ter pogoji sodelovanja v angleškem jeziku pa so dostopni na spletni strani www.deloitte.com/fast50ce.

Rok za prijave je 15. julij 2013.

Oglejte si tudi