Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

ŽREBANJE NAGRADNE KARTICE VESELJA 2015 na BOŽIČNI TRŽNICI v Sevnici

 

 

 

Glavno nagrado je izžrebal član ansambla Dori in je tudi predstavil ansambel, ki bo igral na silvestrovanju

 

 

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra 2015. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

 

To soboto, 19.12., je bilo v sklopu »Božične tržnice« v Sevnici izvedeno žrebanje Nagradne kartice veselja 2015, katerega pobudnik in organizator je KŠTM Sevnica - TA Doživljaj. Žrebanje je bilo na prostem in odprto za javnost.

Na prireditvenem prostoru Kmečke tržnice je prisotne nagovorila direktorica KŠTM Sevnica ga. Mojca Pernovšek, za glasbeno popestritev dogodka pa je poskrbel Habinc Lovro, član Kluba harmonikarjev Povšeta iz Blance. Dobitnike nagrad so izžrebali član znanega Slovenskega ansambla Dori gospod Gubenšek in direktorica KŠTM Sevnica ga. Mojca Pernovšek.

Izžrebani so bili po naslednjem vrstnem redu:

Tretjo nagrado, 10x obisk gradu Sevnica z degustacijo salam in vin v grajski vinoteki, katero je prispeval  KŠTM Sevnica je prejel Vlado Gašper iz Šmartnega.

Drugo nagrado, 4x pol penzion v vrednosti 130,00€ ki jo podarja Gostišče Močivnik je prejela Vesna Kačič  iz  Zidanega Mosta.

Največjo nagrado, Bowling, hrana , pijača v vred 300 , ki jo podarja Bowling Deluxe iz Sevnice pa je prejela Valentina Margon iz Sevnice.

 

Za praznični utrip je poskrbel tudi pantomimik, za veselje otrok pa božiček.

Dobitnica prve nagrade je bili prisotni na žrebu in je nagrado z navdušenjem takoj prevzela, tretjo in  drugo nagrajenko in nagrajenca pa bomo o dobitku obvestili po pošti.

 

 

 

Zdravko Remar, KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi