Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Zbor članov KUD Budna vas 2015

V soboto 31.januarja 2015 se je prelep sončen dan prevwsil v večer in na Brunku pri Skoporčevih se je zbrala prijetna druščina članov in gostov na zboru članov Kulturno umetniškega društva Budna vas.

Po ljudski pesmi, pozdravu predsednice in izvolitvi delovnega predsedstva so se najprej seznanili z zelo pestrim in obsežnim poročilom dela in drugimi poročili in jih soglasno sprejeli.Soglasno so sprejeli tudi plan dela za leto 2015v katerem so zapisali kar veliko prireditev in gostovanj za vse tri sekcije. Podelili so priznanji msntorici Eleni Sigmund in članici likovne sekcije Gordani Dobriha za uvrstitev na tematsko državno likovno razstavo.Povabili so na ogled spletne strani kudbudnavas.weebly.com, na kateri se najde vse odelovanju društva, se zahvalili vsem, ki so kakorkoli pomagali, da je bilo leto 2014 zelo uspešno. Po končani razpravi so dobili priložnost gostje, da so pozdravili in komentirali delo društva.  Vsi so čestitali za uspešno lansko leto in zaželeli še uspešnejše letošnje.

Po točki razno je sledilo prijetno družabno srečanje ob skromni zakuski. Razšli so se z željo za uspešno in plodno delo in da doprinesejo čim več pestrosti na področju ljubiteljske kulture.

 

 

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas

Magda Sigmund.

Oglejte si tudi