Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

V Sevnico prihajajo Trebanjci

Rokometno prvenstvo se nadaljuje v pospešenem ritmu sobota – sreda – sobota. Po porazu s Celjem PL bodo sevniški rokometaši v sredo v domači dvorani gostili ekipo Trimo Trebnje, ki je v nedeljskem krogu premagala ekipo iz Ormoža.

V Celju so igralci predvsem sebi dokazali, da lahko tudi proti takšnim ekipam kot je Celje PL zadenejo od daleč, s krilnih položajev, preigravajo na krožnega napadalca in si z dobro igro v obrambi priigrajo priložnosti za izvedbo hitrega protinapada. Devet različnih strelcev na tekmi je dokaz, da ni edina nevarnost v napadu vodilni strelec lige Dražetič, a o tem morajo razmišljati gostje. Domači trener Godec, ki še vedno ne bo mogel računati na obolelega Grušovnika, na treningih spodbuja igralce naj igrajo borbeno v obrambi in sproščeno v napadu. Opozarja jih, naj si ne nalagajo bremena zmage, da v tej želji ne bi pregoreli kot so na tekmi s Krko. Tudi na zadnji tekmi se je videlo, da so bili nekajkrat preveč neučakani in so v želji po uspešni potezi naredili napako in izgubili žogo.

Trebanjci so na tekmi proti Ormožu že v prvem polčasu naredili razliko, ki so jo do konca tekme uspešno branili in osvojili drugi par točk. Ne glede na razvrstitev obeh ekip na prvenstveni lestvici se obeta zanimiva tekma, kot je to že v navadi za sosedske dvoboje.

Tekma bo odigrana v Športni dvorani Sevnica v sredo, 23.10.2013 ob 19:30.

Oglejte si tudi