Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
13°C
3°C
Oceni objavo

TEKMOVALCEM IPPONA 5 MEDALJ V TRETJEM KROGU

V 3 krogu slovenskega pokala so mladi iz Ippona osvojili 5 medalj

V nedeljo 22.2.2015 so se mladi tekmovalci Društva borilnih veščin IPPON SEVNICA udeležili  3. kroga slovenskega JU-JITSU pokala. Tekmovanja v Črnomlju se je udeležilo več kot 130 tekmovalk in tekmovalcev v starosti do 14 let. Med njimi  je bila  16 članska tekmovalna ekipa izredno uspešna. Mlade tekmovalke in tekmovalci so osvojili dve zlati in tri srebrni medalji, kar je lepa popotnica za finale pokala, ki bo 7. Marca 2015 v Športnem domu v Sevnici.

Rezultati

Med dečki do 8 let je zlato medaljo osvojil  Lan PRAH, s srebrno medaljo Marko POPELAR, kar je pomenilo, da sta premagala celotno konkurenco 22 nastopajočih v tej kategoriji. Dejan MIRT  je bil četrti, Tjan OMERZEL deseti. Med deklicami do 8 let je Izza CVELBAR zasedla nehvaležno četrto mesto. V kategoriji deklic  do 10 let je tekmovalo dvanajst tekmovalk. Špela SIMONČIČ je osvojila peto mesto,  Anja CESAR  je bila šesta in  Eva Tisa OREŠKOVIČ  deseta.

Maša MEDVEŠEK je v kategoriji deklic do 14 let ponovno z osvojitvijo prvega mesta  stopila na najvišjo stopničko. Med dečki do 14 let je Žan ŠKODA osvojil šesto mesto. Med dekleti do 12 let je Eva OCVIRK osvojila druge mesto, njena  kolegica Liza SENICA je bila četrta. Med dečki  do 12 let je bil najuspešnejši s srebrno medaljo Amadej KRNC,  Klemen KAJTNA je bil četrti, peto mesto je osvojil Žan MEDVED.  V tej kategoriji, kjer je tekmovalo 10 tekmovalcev je trikratni zmagovalec Erazem KRANJEC osvojil  šesto mesto, žal je kljub trdi volji in preboleli vročini nastopil na tekmovanju.

Oglejte si tudi