Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Pričelo se je tekmovanje v 1. Slovenksi futsal ligi. Sevničani do prvih točk

V petek 11.9.2015 se je pričela nova futsal sezona. Sevnica je gostila Maribor. Po 40 minutah tekme sta se tekmeca razšla brez zmagovalca bilo 2:2.
Po 12 letih se je Jože Gačnik ponovno znašel v sevniških vrstah, tokrat v vlogi glavnega trenerja KMN Potočje projektiranje Sevnica. S tekmo proti enemu izmed favoritov za naslov državnega prvaka, se je pokazalo, da so Sevničani dobro delali skozi pripravljalno obdobje, popraviti bo potrebno realizacijo, ter odpraviti manjše napake v obrambi.

 

V prvem polčasu so projektanti igrali v krču, imeli več žoge v svoje posesti in si priigrali več priložnosti kot Mariborčani. Vseeno pa so vijolice odšle na polčas z zadetkom prednosti.

 

Takoj na začetku drugega polčasa bi Krnc lahko poravnal rezultat, vendar je bil reprezentančni vratar Puškar v odlični dnevni formi. Na zadetek domačih je bilo potrebno počakati vse do 32 minute. Martiću je s požrtvovalno igro v napadu uspelo oddati žogo Škoriću, ki je s strelom z desnico premagal Puškarja. Pet minut zatem je Nečemer s strelom z desne strani presenetil gostujočega vratarja. Po minuti odmora Trenerja Džafića so vijolice zaigrale z vratarjem  v polju, kar se je jim je obrestovalo 23 sekund pred koncem tekme. V zadnjih izdihljajih tekme se je na domačih vratih izkazal Govekar iz Sevnici priboril 1. točko v novi sezoni.


Jože Gačnik, trener Potočje projektiranje Sevnica:

»Malce sem izgubil glas, a lepo se je vrniti v Sevnico, kjer sem uspešno igral. Danes sem povsem padel v igro in skušal pomagati mojim fantom. Igrali smo dobro, škoda le, ker smo ob koncu dobili gol. Že v prvem polčasu bi morali zabiti kak gol več.«

 

Zadetke in izjave obeh trenerjev si poglejte na spletni strani www.kmn-sevnica.si ali socialnem omrežju facebook.

Oglejte si tudi