Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Poletni športni vikendi v Sevnici

Pred športnim domom Sevnica se je v četrtek 15.8.2013 v jutranjih urah odvijala prireditev Poletni športni vikendi. Maticu Lampiču (Tenis) in Evi Tovornik (odbojka na mivki), oba iz Študentskega kluba Sevnica, so se pri organizaciji dogodka pridružili Žana Blatnik, nova sodelavka Športne zveza Sevnica ter Tomaž Blatnik, Matej Zakšek in Robert Gorišek iz Kluba malega nogometa Sevnica. Zbralo se je okoli 300 gledalcev in udeležencev, ki so se pomerili v odbojki na mivki, tenisu in malemu nogometu.
Pri odbojki na mivki se je zbralo 10 ekip. V moški konkurenci je slavila ekipa Čuk ima RD, Levko je zasedla drugo mesto, tretje mesto pa so si prigrali Get lucky. Pri dekletih pa je na na najvišjo stopničo stopila ekipo Trola, Bombe so bile druge, Bombice pa tretje.

 

Na peščenem teniškem igrišču se je pomerilo kar 12 tekmovalcev. Turnir se je končal v poznih popoldanskih urah. Borut Žičkar je najbolje izkoristil svoje znanje ter dnevno formo in v finalnem obračunu premagal Damirja Škerla. Goran Škerl pa je bil v obračunu za tretje mesto boljši od Uroša Pavliča.

 

V malonogometnem turnirju se je pomerilo 15 ekip. Ekipe so igrale po turnirskem sistemu (na izpadanje). O napredovanju so večinoma odločali streli iz šestih metrov. V finalu sta nastopili ekipi Športnega društva Mlinše iz Izlak ter Klub malega nogometa Juventus iz Hrastnika. Po rednem delu nismo dobili zmagovalca. Sledili so ''penali'' v katerih pa je bil KMN Juventus bil bolj zbran in na koncu zmagal. Tudi za tretje mesto so se izvajale šestmetrovke. Pečnik team je bil uspešnješi od ekipe Bar Dile in se na koncu veselil tretjega mesta.

Iz ekipe KMN Juventus je bil za naj igralca izbran Mihael Grigić, naj strelec Janez Dolinšek iz ŠD Mlinše, David Pečnik iz ekipe Pečnik team pa je bil proglašen za naj vratarja.

 

Najboljši posamezniki so bili nagrajeni s paraktičnimi nagradami.

Udeleženim ekipam, donatorjem in podpornikom se zahvaljujemo za sodelovanje.

 

Žana Blatnik

 

Oglejte si tudi