Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Po presenečenje v Ribnico

Sevniški rokometaši niso proslavljali zmage nad SVIŠ-em, so se je pa razveselili, ker jim še daje upanje na obstanek v ligi. Pred njimi pa so že novi izziv in v soboto jih čaka težko gostovanje v Ribnici.

Obe ekipi se zelo dobro poznata, zato med njima ni večjih skrivnosti. Kolektivna igra v napadu in obrambi ter posamezniki, ki lahko naredijo pomembno razliko v eno ali drugo korist. Veliko bo odvisno tudi od vratarjev, ki znajo tehtnico rezultatsko nagniti na svojo stran.  Na tekmi prvega dela v Sevnici sta obe ekipi naredili veliko napak v napadu in izgubljali žoge, ki jih je Ribnica iz nasprotnih napadov izkoriščala, medtem ko Sevnica ne. Druga značilnost prve tekme so bili tudi delni izidi v eno ali drugo korist, kar pa je nazadnje prineslo Ribničanom zasluženo zmago.

Sevničani bodo morali biti tokrat v obrambi izredno gibljivi in pravočasni na ribniških zunanjih igralcih, hkrati pa previdni, da ne bodo dobivali nepotrebnih izključitev. To bi domačinom omogočalo napade na oslabljeno obrambo, ki jih navadno z lahkoto izkoristijo. Druga nevarnost so izgubljene žoge, zato morajo biti sevniški fantje v napadu zbrani, strpni in učinkoviti pri strelih. Za piko na i pa potrebujemo še razpoložena vratarja v sevniških vratih in takrat bodo izpolnjeni pogoji za presenečenje v Ribnici. Fantje so prepričani, da se jim more na eni tekmi vse poklopit, saj so si to s pristopom na treningih vsekakor zaslužili. In zakaj ne ravno proti Ribnici?

Tekma bo odigrana v Športnem centru Ribnica v soboto, 28.02.2015 ob 19:00.

Oglejte si tudi