Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
17°C
-2°C
Oceni objavo

Najbolj licencirano društvo v regiji - ŠD PARTIZAN SEVNICA

ŠPORTNO DRUŠTVO PARTIZAN SEVNICA se lahko pohvali s kar 23 licencami za delo v izbranem športu. V društvu izvajamo vadbe na področju gimnastike, skupinskih vadb (aerobika, TZN, step ipd.), pilates, fitnes in osebno trenerstvo, namizni tenis, telovadba za starejše in telovadba za najmlajše in prav pri vseh dejavnostih imamo izjemno usposobljen licenciran kader, ki redno obnavja svoje znanje na licenčnih seminarjih in kongresih vsako leto. Ponosni smo torej na vse naše vaditelje, inštruktorje in trenerje, ki imajo naslednje licence:
Pri gimnastiki 6 licenc za vaditelje oz. trenerje, 6 licenc za sodnike (2 akrobatika, 2 mala prožna ponjava in 2 ženska gimnastika), pri skupinski vadbi 4 licence, 2 licenci pri pilatesu, 5 licenc pri fitnesu in še dva strokovna šolana delavca (fakulteta za šport). 
Med nami so tudi trenerji, ki se lahko pohvalijo s 35 let izkušenj (Estera Savić-Bizjak). Tako ˝stari mački˝ kot malo mlajši vaditelji redno obnavljamo svoje licence in tako skrbimo, da smo v koraku s časom in z novostim v športu. Znanje in izkušnje se predajajo naprej mlajšim, s finančno pomočjo pa skrbimo, da vsi željni znanja dobijo pravo podporo, saj vsaka pridobitev licence stane ogromno denarja. Stane pa tudi obnavljanje licence na letni ravni. Zato smo še toliko bolj ponosni, da se lahko s takšnim kadrom in si želimo, da bi naš usposobljen kader samo še rastel. Sara Martinšek

Oglejte si tudi