Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
12°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Na drugem sevniškem turnirju skvoša zmaga v Maribor

Na drugem turnirju skvoša za slovensko jakostno lestvico, ki ga je v sezoni 2012/13 organiziral sevniški  klub za skvoš igRaj, je zmaga s Sašem Radićem odšla v Maribor. Takoj za zmagovalcem sta se na stopničke uvrstila še člana sevniškega kluba Primož Gajšek in Damir Škerl.

Na turnirju, ki je v Športni dvorani v Podčetrtku potekal vzporedno z mednarodnim turnirjem v speed badmintonu, je bila med 12 nastopajočimi kar polovica članov sevniškega kluba. V četrtfinale so se uvrstili štirje, v polfinale pa kar trije.

V polfinalu rezultata v nizih (3:0) ne kažeta poolnoma realne podobe dogajanja na igrišču, saj sta se morala Sašo Radić in Primož Gajšek zelo potruditi za zmago nad Tomažem Čampo in Damirjem Škerlom. Tekmi za tretje in prvo mesto sta bili ponovitev tekem iz skupine, pa tudi zmagovalca sta bila ista. Damir Škerl je v tekmi za tretje mesto premagal Tomaža Čampo, Sašo Radić  pa prav tako v treh nizih na razliko Primoža Gajška.

Končna razvrstitev:

1. Sašo Radić – SqK Maribor
2. Primož Gajšek – SqK igRaj Sevnica
3. Damir Škerl – SqK igRaj Sevnica

4. Tomaž Čampa – SqK igRaj Sevnica
5.-8. Srečko Kregar – SqK igRaj Sevnica
5.-8. Žan Bombek – SqK Velenje
5.-8. Gvido Novak
5.-8. Maks Bombek – SqK Velenje
9. Aljoša Brglez
10.-12. Ksenija Kmetič – SqK igRaj Sevnica
10.-12. Sašo Pavlič – SqK igRaj Sevnica
10.-12. Nino Pirtovšek – SqK Maribor

Rezultati bodo še utrdili uvrstitve sevniških igralcev skvoša na slovenski jakostni lestvici. Naslednji turnir sevniškega kluba bo na začetku marca v Termah Čatež.

Povezave

squash.si

Oglejte si tudi