Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

KVALIFIKACIJE 1.SFL: POTREBNA BO PETA ODLOČILNA TEKMA

Pred več kot 400 domačih gledalcev Sevničani niso uspeli zadržati minimalnega vodstva iz prvega polčasa. Na sredini drugega polčasa so gostje izenačili, bili pri izvajanju kazenskih strelov bolj zbrani in na koncu z zmago izsilili še 5. odločilno kvalifikacijsko tekmo za vstop v 1.SFL v Nazarjih.
Domači trener je tekmo začel s postavo Krnc, Martič, Nečemer, Isič in kapetanom Zakškom v vratih. Do desete minute smo gledali previdno igro obeh ekip. Nato pa so domačini pokazali več želje po zadetku in z nekaj akcijami ogreli dlani gostujočega vratarja. Z odličnimi obrambami je njegova mreža ostala nedotaknjena vse do 18 minute ko je Martič le našel pot do gola.

Na začetku drugega polčasa so gostje krenili po izenajoči zadetek. To jim je uspelo v 32. minuti ko je zadel Kugler. Sevničani v drugem polčasu niso našli rešitve za gostujočega vratarja, Zakšek pa je s svojimi obrambami držal domačine v igri. V zadnji priložnosti na tekmi si je znašel Krnc, ki je po podaji Zakška, streljal mimo vrat. Sledili so ''penali, pri katerih so bili gostje srečnejši in izenačili serijo v zmagah na 2:2.

O potniku v prvo slovensko futsal ligo bo odločila zadnja peta kvalifikacijska tekma v Nazarjih, ki bo odigrana v petek 12.4.2013 ob 19 uri.


Igralski kader so sestavljali:

Matej Zakšek, Mirnes Joldić, Damjan Kos, Denis Isić, Gregor Pešec, Nenad Kurtić, Jan Nečemer, Domen Krnc, Aljaž Kugler, Mitja Drame, Luka Koprivnjak, Uroš Martič

Trener Mitja Jontez

Predstavnik ekipe Tomaž Blatnik


Zahvala gre vsem  navijačem, ki so s korektnim navijanjem vzpodbujali domače igralce.


Hvala vsem!

Oglejte si tudi