Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

KMN Sevnica U21: Prvaki začeli z zmago

V zaostali tekmi 1. kola mladinskega državnega prvenstva v selekciji U 21 so Sevničani gostovali pri KMN Dobovcu. Odpor "žilavih" gostiteljev je trajal do polovice drugega polčasa, ko so prvaki iz prostega strela zadeli in prišli v vodstvo ter tekmo obrnili v svojo korist. KMN DOBOVEC TRGOVINA JAGER : KMN SEVNICA 0:3 (0:0)

Ker pri Sevničanih nista igrala Krnec in Grigić, igra nikakor ni stekla. Vratarja sta v prvem polčasu poskrbela, da se njuni mreži nista zatresli.

V drugem polčasu so bili igralci predvsem na eni strani igrišča. Posavčani so se odločili osvojiti prve točke v sezoni. Po nekaj neuspelih protinapadih in velikih možnostih za zadetek je sledil prosti strel, pri katerem je zadel Škorić. Prvaki niso popuščali in so še oblegali gostujoča vrata. Trud je bil poplačan prav v zadnji minuti, saj sta zadela tudi Račič in Nečemer.

Naslednji nasprotnik bo RE/MAX Brezje Maribor.

Na tekmi so bili:
David Pečnik, Amadej  Seničar, Irnes Škorić, Alen Drapić, Jan Nečemer, Marko Račič, Jernej Jazbec, Žan Tomažič, Rok Grubar, Sebastijan Šribar, Jan Mlakar, Uroš Martić.

Oglejte si tudi