Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

KMN Sevnica U 21: mladinci prehiteli sireno do nove zmage

V 6. krogu državnega prvenstva U 21 med Sevnico in Dobovcem smo videli kar 11 zadetkov. Tekmo je v zadnjih trenutkih odločil Škorić s svojimi tremi goli. KMN SEVNICA : KMN DOBOVEC 6:5 (3:2)
Tekma se ni začela, kot bi si želeli gostitelji, saj so v sedmi minuti zaostajali že z 0:2. Sevničani so si priigrali zelo veliko priložnosti, vendar jim do 12 minute ni uspelo zadeti. Nato pa trije zadetki v dveh minutah. Strelci so bili Krnc, Škorić in Nečemer. Do konca polčasa se rezultat ni spremenil.

 

V drugem polčasu so gostitelji nadaljevali neučinkovite napade, žoga pa je nekajkrat končala v vratnicah. Ekipa Dobovca je na tekmi nastopila z le šestimi igralci, vendar so v drugem polčasu dosegli tri zaporedne zadetke in v 31. minuti vodili že 3:5. Sevničani pa so se borili naprej in v naslednji minuti  je Škorić spet zadel. Gosti so bili nekoliko utrujeni, to pa je dve minuti pred koncem izkoristil Krnc in izenačil. Nepopustljivost Škorića je 20 sekund pred koncem odločila o novi sevniški zmagi.

 

Igralci na tekmi:
Domen Krnc, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Irnes Škorić, Amadej Seničar, Alen Drapić, Rok Ulčnik, Jernej Jazbec, Sebastijan Šribar, Žan Tomažič, Aljaž Kugler.

Oglejte si tudi