Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
6°C
Oceni objavo

KMN SEVNICA U21 FINALE: FANTASTIČEN PRVI POLČAS

V nedeljo 24.3.2013 se je v sevniški dvorani odvijala prva finalna tekma za naslov državnega prvaka v selekciji U21 med KMN Sevnico in Predilnico Litijo. Po fantastičnem prvem počasu so sevniški mladinci prvič v teji sezoni premagali večne rivale iz Litije z rezultatom 4:2.
Tekmo so začeli Martič, Grigić, Nečemer, Krnc in Joldić v vratih. Pred 200 gledalci so domačini začeli sanjsko in zadeli že v prvi minuti. Strelec je bil Martič. Dobro igro so kronali v tudi 7. minuti ko je po kolektivni igri do strela prišel Krnc in rezultat povišal na 2:0. Litjani so delovali precej prestrašeni in poskušali z individulanimi akcijami, ki pa niso obrodile sadova. V 13. minuti so bili gledalci ponovno na nogah, saj je Martič prišel do svojega drugega zadetka. Veselje se še ni čisto poleglo, ko je padel nov zadetek, ki ga je prispeval Nečemer in postavil rezultat polčasa.

V drugem polčasu so Sevničani ponovno pritisnili na nasprotnikova vrata, vendar se je gostom uspelo obraniti. V 28. minuti je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Radonjić in Sevničanom omogočil, da z igralcem več pridejo do povišanja vodstva, vendar niso uspeli. Kazen je sledila v 31. minuti ko je Gavriču uspelo premagati Joldića po zmedi v kazenskem prostoru. Sevničani so v igri malo padli, kar so Litjani izkoristli in Gavrič je s strelom z glavo postavil rezultat srečnja.

Zmagovalca bo odločila povratna tekma v Litiji 6.4.2013

Igralci: Domen Krnc. Jan Nečemer, Uroš Martič, Mihael Grigić, Mirnes Joldić, Rok Baznik, Jernej Jazbec, Sebastijan Šribar, Aljaž Kugler, Rok Grubar, Matjaž Repovž; David Pečnik.

Oglejte si tudi