Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
4°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

KMN Sevnica U18: kadeti z zmago na drugo mesto

Kadeti so v Državnem prvenstvu U18 skupina A z zmago prišli na mesta, ki vodijo v končnico. KMN OLIMP CELJE : KMN SEVNICA 1:2 (0:1)

 

Odlične obrambe Davida Pečnika in dobra individualna predstava Klemna Ržena sta omogočila sevniškim kadetom, da so prišli do pomembne zmage v 6. kolu Državnega Prvenstva v selekciji U18 skupina A. Krstni zadetek v sevniškem grbu je dosegel Urban Kolman, ki je zadel v zadnji minuti prvega polčasa.

 

Vse do 33. minute se rezultat ni spreminjal. Takrat pa je ponovno do žoge prišel Ržen, preigral obrambnega igralca, nesebično podal do samega Vidergarja, ki je žogo pospravil v prazno mrežo. Celjanarji vse sile usmerili v napad in v naslednji minuti z nekaj sreče uspeli poslati žogo v sevniško mrežo. Do konca tekme je bilo vroče pred obema kazenskema prostoroma, na semaforju pa je ostalo 1:2.

 

To je bila zadnja tekma v tem letu. Državno prvenstvo se bo nadaljevalo 18. Januarja  ko bo na sporedu derbi skupine, saj v sevniško dvorano prihaja vodilna ekipa Kebelj Mibus prevozi.

 

V ekipo so bili:
Jan Mlakar, Klemen Ržen, Alen Vidergar, David Pečnik, Urban Kolman, Blaž Klenovšek, Goran Janković, Urban Šribar.


 

Oglejte si tudi