Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

KMN Sevnica: sevniški futsalerji do zaslužene zmage nad Mariborom

V 3. kolu 1. Slovenske futsal lige, ki je bila odigrana v petek 17. novembra v športni dvorani Sevnica so domačini brez velikih težav premaga ekipo RE/MAX Brezje iz Maribora. KMN SEVNICA : RE/MAX BREZJE MARIBOR 9:1 (3:0)
Poznavalci bi rekli ''tako kot v lanski sezoni'' so Posavci ''trgali'' na domačem parketu. Domači igralci so odločno krenili v tekmo. Hitro so se vrstile priložnosti prvi zadetek pa je padel iz uigrane akcije iz kota. V prvem polčasu je dva zadetka prispeval Krnc enega pa Kurtić.

 

Tudi v drugem polčasu je bila Sevnica boljši nasprotnik. Samo 23 sekund so potrebovali do novega zadetka. Gostje so kmalu pričeli igro s petim igralcem v polju in razen častnega zadetka niso uspeli ogroziti domače zmage. Do svojega prvega zadetka je prišel tudi vratar Denis Govekar. Zimzeleni Kurtić je dosegel dva zadetka in se tako veselil svojega prvega hat-tricka v dresu Sevnice. Med strelce so se vpisali še Kranjčevič, Pešec ter Šribar.

 

Zadetke in izjave obeh trenerjev si poglejte na spletni strani www.kmn-sevnica.si.

 

Sledi reprezentančni premor. Tekmovanje v 1.SFL  se bo nadaljevalo 31.10.2014, kjer bo Sevnica odpotovala v Tolmin.

 

Na pohodu so bile tudi preostale tri selekcije. Državni prvaki U21 so prvenstvo pričeli z zmago. V kategoriji U19 in U15 pa so zabeležili poraza.

 

Kolektiv KMN Sevnica

Oglejte si tudi