Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

KMN SEVNICA DRŽAVNI PRVAK V SELEKCIJI U21

Datum 6.4.2013 bo z zlatimi črkami zapisan v KMN Sevnica. Kar sredi Litije so zmagali in povzročili pravi ''potres'' v nedeljo pa ''popotresni sunek'' (malo za hec) in zasluženo postali državni prvaki v selekciji U21.
Litjani so v prvem polčasu prišli do zadetka, kar je bila tudi želja Mileta Simeunivoča, ki je prevzel vlogo trenerja od Dušana Novaka. V drugem polčasu pa je sevniški stroj pokazal česa je sposoben. Najprej so nasprotnika s svojo značilno agresivno igro prisili, da je dosegel avtogol, Nečemer pa je poskrbel za prvo vodstvo.

Domačini so uspeli izid izenačiti, nato pa je Krnc izkoristil izključitev na strani Litije in z golov dve minute pred koncem že nakazal, kdo bo novo državni prvak. Begič je za Litijo dosegel še svoj tretji zadetek, kar pa na koncu ni bilo niti za remi, saj je Joldić iz ''penala'' poskrbel še za drugo zmago nad večnimi rivali.

Izjava kapetana Domna Krnca po tekmi (citiranje):
»Pred tekmo smo se dogovorili, kako igrati. To smo izpolnili na parketu in zmagali. Ta naslov nam veliko pomeni, hvala pa trenerju, ki je verjel v nas. Sicer pa to lovoriko posvečamo prav trenerju, našemu klubu in vsem, ki se trudijo za KMN Sevnica,«
vir: http://www.futsal.si/novice/ODMEVI-Krnc-posvetil-naslov-Jontez-primerjal-z-Dobovce


Izjava Trenerja Mitje Jonteza po tekmi (citiranje):
»V prvem polčasu smo bili malce v krču. A sem jim razložil, da za to ni razloga – tekma je veselica, kjer moraš uživati. Dejansko smo kot ansambel, ki vadi cel teden, potem navduši v soboto na veselici.«
vir: http://www.futsal.si/novice/ODMEVI-Krnc-posvetil-naslov-Jontez-primerjal-z-Dobovce

Za državne prvake so v sezoni 12/13 igrali:

Kapetan Domen Krnc, Jan Nečemer, Uroš Martič, Mihael Grigić, Mirnes Joldić, Aljaž Kugler, Marko Račič, Sebastijan Šribar, Rok Baznik, Jan Mlakar, David Pečnik, Jernej Jazbec, Rok Grubar, Matjaž Repovž, Matic Zidanič, Jaka Šket.

BRAVO ZA PRVI MLADINSKI NASLOV U21 POD OKRILJEM KMN SEVNICE !!!

Oglejte si tudi