Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

KARIN GOŠEK DRŽAVNA PRVAKINJA, ALENKA RADEJ 3. NA DP

V  Kamniški Bistrici je potekalo državno prvenstvo Slovenije v teku navkreber za mlajše kategorije. Tega prvenstva so se udeleži tudi nekateri mladi tekači iz AK Sevnica in osvojili kar štiri medalje. Državna prvakinja je postala Karin Gošek. Ajda Slapšak in Mitja Kurnik sta osvojila srebrni medalji, medtem ko je Tomi Bajc pritekel bronasto medaljo.
Celje je gostilo državno prvenstvo v atletiki za člane in članice.  Tega prvenstva se je udeležila tudi atletinja AK Sevnica Alenka Radej in se izkazala z osvojitvijo bronaste medalje na 3000m s časom10:24,68. S tem časom je prejšnji osebni rekord izboljšala za 23 sekund.
Mitinga v Šentjerneju so se udeležili tudi Sevničani in dosegli lepe rezultate. Pri pionirkah U16 na 600m je bila Tara Vovk osvojila 5. mesto, na isti razdalji pri pionirkah U14 je Lea Haler osvojila odlično 2. mesto. Pri pionirjih U14 na 600m je prepričljivo zmago slavil Mitja Kurnik. V kategoriji veteranov je nastopila Marjeta Košar in zmagala. Na 1.500 m v kategoriji člani, je Robert Lendaro osvojil 2. mesto.

Oglejte si tudi