Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
2°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Iz tabora KMN Sevnica - 02 - Intervju: Uroš Martič

V nadaljevanju zapisa objavljamo pogovor s sevniškim reprezentatom U21 in članom Kluba malega nogometa Urošem Martičem.

To je tvoja prva sezona v 1.SFL. Kakšni so občutki po prvih tekmah?

Med drugo in prvo futsal ligo je kar precejšnja razlika, saj so vse ekipe veliko bolj izkušene in znajo igrati dober nogomet. Po prvih tekmah so občutki odlični, saj smo bili na vsaki tekmi do sedaj enakopravni ali pa celo še boljši nasprotnik.

 

Ali si poleg futsala aktiven še na drugih področjih, hobiji? 

V prostem času se po navadi družim s prijatelji, s katerimi se skupaj odpravimo do igrišča kjer odigramo kakšno “partijo“ košarke ali nogometa. V zimskem času pa se pozabavamo na snegu in igramo hokej na ledu brez drsalk, kar zna biti včasih boleče in zelo smešno.

 

Kdaj si nazadnje prebrali kakšno knjigo?

Nazadnje približno pred letom dni, saj nisem ne vem kakšen ljubitelj knjig.

 

Katero zvrst filma najraje gledaš in kateri ti je ostal v spominu?

Najraje gledam dobre komedije, se pa najde tu in tam tudi kakšna akcija po mojem okusu. V spomin se mi je vtisnil film Odrasli (Grown ups).

 

Nosiš dres s številko 17. Kakšna simbolika?

Ko sem pričel igrati za člane, mi je bila v roke dana številka 17, nisem se je branil, saj je bilo pomembno da oblečem dres članov, ne pa katero številko nosim- In od takrat jo nosim z veseljem.

 

Katere športni copati so ti najlubški in katero številko nosiš?

Najljubši copati so mi adidas top sala velikosti 43. Se pa tu in tam najde tudi kakšen drug model copatov, ali celo druga znamka, ki mi ustrezajo.

 

Ritual pred tekmo?

Pred tekmo nimam nobenega rituala, poizkušam se čim bolj sprostiti pred tekmo.

 

V prvenstvu ste tik po vrhom, v pokalu TERME OLIMIA pa ste se uvrstili med 8 najboljših. Presenečeni?

Jaz mislim, da to ni nobeno presenečenje, saj se z ekipo zelo dobro razumemo. Na treningih trdo delamo, se zabavamo in spodbujamo, ne manjka pa borbenosti in konkurence, ki je vsekakor potrebna za uspeh. V vsako tekmo gremo 100% in skušamo biti boljša ekipa kot nasprotnik. Z našo borbenostjo in odličnim vzdušjem v ekipi bomo skušali priti čim višje v pokalu in ligi.

 

Sporočilo navijačem?

Navijačem bi rad sporočil da se udeležijo vseh naših domačih tekem v čim večjem številu, mi pa jim bomo vrnili z borbo za vsako žogo.

Oglejte si tudi