Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
2°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Futsal: Sevničani v 1. krogu do točke, zdaj KMN Dobovec

V prvem kolu 1. Slovenske futsal lige so Sevničani v gosteh pri KMN Velike lašče dvakrat vodili za dva zadetka, a so se neugodni domačini obakrat vrnili v igro in na koncu je bilo 4:4.
Trener Jontez je začel s četvorko Krnc, Martić, Nečemer, Grigić in Govekarjem med vrati. Grigić je v 3 minuti unovčil dobro igro ekipe, Kurtić pa je je v 6 minuti povišal na 2:0, saj je izkoristil odbito žogo domačega vratarja. Sevniška obramba ni delovala najboljše kar so domačini izkoristili v 14 in 16 minuti.

 

Drugi polčas je ponovno postregel z veliko priložnosti na obeh straneh. Krnc je v 30 minuti lepo preigral Drobniča, prehitel celotno gostujočo obrambo in s ''špičko'' dosegel gol. Za najlepši zadetek je poskrbel Škorić, ki je z lepim strelom od daleč ''snel pajčevino'' v desnem zgornjem kotu domačih vrat. KMN Velike Lašče so v isti minuti izenačile, tri minute kasneje pa dosegle še izenajoči zadetek. Do konca tekme se rezultat ni spremenil.

 

Izjava Trenerja Jonteza po tekmi:

»S potem srečanja sem zadovoljen, ne pa s končnim rezultatom. Dvakrat smo vodili za dva gola, a tega nismo znali zadržati. Bili smo boljši.«

(vir: futsal.si)

 

Igralci KMN Sevnice na tekmi:

Domen Krnc, Uroš Martić, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Matej Zakšek, Ševzet Mehić, Rok Grubar, Nenad Kurtić, Damjan Kos, Irnes Škorić, Matej Kranjčevič

 

Galerijo slik si lahko ogledate na prenovljeni uradni klubski strani KMN Sevnice.

Oglejte si tudi