Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
PET.
17°C
2°C
Oceni objavo

PRALNI VLOŽKI KiSS – DELIKATNI IN DISKRETNI. PRILAGOJENI SODOBNI ŽENSKI

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja KiSS pralnih plenic, kreativnih in sodobnih, slovenskih.  Upamo, da nas že poznate! Pralne ženske vložke KiSS smo začeli izdelovati na željo naših strank, ki so zaradi zdravstvenih težav (candida, vnetja, alergije, iritacije, preobčutljivost ipd.)  imele potrebo po higienskih pripomočkih izdelanih iz naravnega blaga. Bambus je mehek, vpojen in ima antimikrobne in protiglivične lastnosti. Odločili smo se seveda za blago iz bambusovega frotirja s poreklom in sicer slovenskega proizvajalca.

Popularnost pralnih ženskih vložkov narašča, zaradi njihovih večstranskih pozitivnih učinkov, in sicer:

-       bistveno zmanjšujejo negativni vpliv na zdravje in okolje,

-       ustvarjajo manj odpada in kemikalij pri proizvodnji izdelka,

-       so brez dodanih supervpojnih gelov (natrijev poliakrilat) in kemikalij za večjo vpojnost, kar je pomembno, saj je njihov stik z našim najnežnejšim in najobčutljivejšim delom telesa dolgotrajen,

-       so cenejši.


Naše vložke prilagajamo osebnim potrebam bodoče lastnice:

-       lahko so brez ali jim dodamo krilca,

-       lahko so narejeni samo kot dnevna zaščita perila ali pa dopolnjeni s spodnjo neprepustno plastjo za tiste dni v mesecu,

-       za dame v zrelih letih  jih izdelujemo kot zaščito proti  inkontinenčnm težavam.


Izberite svoj vložek: dnevni ali nočni, ožji ali širši, daljši ali krajši, tanjši ali debelejši - vse je odvisno od vaših želja. Podjetni center KiSS deluje pod okriljem posavskega Socialnega inkubatorja tako, da skupaj  ustvarjamo nova zelena delovna mesta za naše dolgotrajno brezposelne šivilje iz lokalnega okolja.

 

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki nam jih lahko zastavite na: kiss@pralneplenice.si. Našo celotno ponudbo najdete na www.pralneplenice.si.

 

Ksenija Mačešič Lovrin, pralne plenice KiSS

 

Oglejte si tudi