Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
PET.
17°C
2°C
Oceni objavo

ZIMSKI GLASBENI VEČER V TRŽIŠČU

V petek, 30. 1. 2015 je bila v Tržišču dobrodelna prireditev z naslovom Zimski glasbeni večer. Organizirana je že nekaj let zapored. Namen koncerta je pridobiti nekaj dodatnih sredstev za šolski sklad, ki je namenjen učencem OŠ Tržišče za dejavnosti, ki potekajo v okviru šole.
 

Tudi letos se je odzvalo kar nekaj glasbenih izvajalcev in skupin, tako da so poleg šolskega ansambla in obeh pevskih zborov, nastopali še: ansambel Vesela dolina, Telške pevke, vokalna skupina Vilinke, ansambli Divja kri, Šantej, Navihanke in Fantje izpod Lisce ter Nuša Derenda. Prireditev je povezovala nekdanja učenka naše šole Romana Mislaj. Kljub pravemu zimskemu večeru, je bila dvorana polna. Najprej so zbrane razgreli kar domači fantje, ki so zapeli in zaigrali nekaj narodno – zabavnih viž in s svojo energijo pokazali, kako zelo uživajo v glasbi. Zvezda večera pa je bila seveda priljubljena slovenska pevka Nuša Derenda. Odpela je nekaj svojih najbolj znanih uspešnic in navdušila občinstvo.

Vsi nastopajoči so napolnili naša ušesa s prijetno glasbo in preživeli smo čudovit glasbeni večer. Zadovoljni smo, da bo v šolskem skladu nekaj denarja več in da bomo lahko tako obogatili naše šolske in obšolske dejavnosti.

 

Učenci novinarskega krožka OŠ Tržišče

Oglejte si tudi