Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

IGRARIJE NA SNEGU

Letos nas je zima bogato obdarila s snegom.

Učenci OŠ Sava Kladnika Sevnica, ki obiskujejo podaljšano bivanje, so tako imeli priložnost uživati v zimskih radostih na igrišču in v naravoslovni učilnici – parku pred šolo.

Oblečeni v topla, nepremočljiva  oblačila so učenci preizkušali, kako mrzel je sneg, primerjali odtise v snegu, ugotavljali čigave sledi čevljev imajo v snegu zanimivejši vzorček, izdelovali so različne snežne skulpture in snežene može. Park pred šolo so otroci izkoristili za različne igre na snegu in spuščanje po malem hribu. Z veseljem so ugotovili, da je nogomet tudi po snegu zanimiva igra.

Vsak dan so komaj čakali konec pouka, da so se skupaj z učiteljicami podaljšanega bivanja odpravili na zimsko popotovanje po snegu (na zimsko ustvarjanje). Preživeli so nepozaben teden, poln smeha, veselja, razigranosti in igre na svežem zraku, ki je tako zelo pomembna za otroke. Nekaj teh igrivih trenutkov so učiteljice zabeležile s fotoaparatom in si jih lahko ogledate na spletni strani naše šole. Vsem staršem se zahvaljujemo za razumevanje in pripravljenost, da ste svojim otrokom omogočili brezskrbno uživanje in da so vsak dan imeli rezervna oblačila, da so se lahko preoblekli.

 

Zapisala: Tadeja Rupar, učiteljica v podaljšanem bivanju     

 

 

Oglejte si tudi