Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
2°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Zimovanje za otroke s SMC Sevnica

Tudi letos se je SMC Sevnica potrudil in za otroke organiziral petdnevno zimovanje oz. smučanje. Poleg smučanja so bili otroci deležni tudi drugih zabavnih aktivnosti in zanimivosti, pri katerih ni manjkalo smeha in veselja.
Zimske počitnice so hitro prišle in minile, še posebno hitro pa za tiste, ki smo se udeležili že tradicionalnega zimovanja v Bohinjski Bistrici. Sobotni start je bil ob 10. uri dopoldne, po tem ko smo se vsi prešteli in našli prostor za vso prtljago v avtobusu in kombiju. Na cilj smo prispeli okoli ene ure popoldne in imeli najprej kosilo, nato pa smo se odpravili na kopanje v tamkajšnji bazen. Po triurnem plavanju, spuščanju po toboganih ter plezanju po plezalni steni smo se že kar lačni vrnili v hišo, kjer nas je čakala okusna večerja, po njej pa so animatorke že imele pripravljen spoznavni večer.

V nedeljo se je začelo zares. Po zajtrku smo se odpravili na Vogel. Čeprav je bila megla, je bilo prijetno smučati. Prvi dan smo smučali še v 5 skupinah, naslednje dni pa v manjših skupinicah. Za večjo popestritev smo obiskali tudi drsališče in se preizkusili v veščini drsanja. Po smučanju smo se odpravili na kosilo, za njim smo imeli nekaj prostega časa, večeri pa so bili vsak dan različni.

Čeprav smo bili vsi utrujeni zaradi pestrega dogajanja, se že veselimo prihodnjega leta, ko se bomo spet spuščali po snegu in uživali v zimskih radostih.

Povezave

SMC Sevnica

Oglejte si tudi