Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

17. Občni zbor Društva rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž

V soboto,20.2. 2016 so se člani Društva rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž zbrali v Kulturni dvorani Šentjanž na zboru članov društva.

Po pozdravu predsednika Krmelj Boštjana smo izvolili delovno predsedstvo, ki ga je vodil Franci Lipovšek in prešli na dnevni red. 

Najprej smo pozorno prisluhnili poročilom odborov za preteklo leto, bila so zelo obširna saj smo bili  skozi vse leto zelo aktivni. V nadaljevanju smo sprejeli nov delovni načrt in ga bomo s skupnimi močmi poskušali realizirati. Zahvalno listino za 10 letno delovanje v društvu je prejel Strnad Franci, za vestno urejanje okolice društvenega kozolca pa Potokar Marjan. Za pomoč pri delovanju v letu 2015 se vsem, ki so nam kakorkoli pomagali iskreno zahvaljujemo. Še posebej smo se zahvalili PGD Šentjanž, cvetličarni Zelena Pika in Marku Kotarju, ki nam nesebično stojijo ob strani že več let. Veseli smo, da so nam namenili spodbudne in pohvalne besede predstavnik PGD Šentjanž in župan Srečko Ocvirk. Društvo je tudi bogatejše za novo članico, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami pripomogla k še boljšemu delovanju. Po končanem uradnem delu, smo svoje misli in izkušnje izmenjavali ob okusni zakuski.

Brigita Blas

Oglejte si tudi