Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
2°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Obisk guvernerja RI Distrikta 1912 dr. Otmarja Zorna

V torek, 29. januarja, nas je v sklopu rednih torkovih srečanj na gradu Sevnica obiskal guverner RI Distrikta 1912 dr. Otmar Zorn, skupaj s Francijem Pliberškom, asistentom guvernerja za območje Štajerska 2.

Oba gosta sta poudarila pomen rotarijskih vrednot (visokih etičnih in moralnih načel, strpnosti, solidarnosti, potrpežljivosti, prijateljstva ...) in predstavila delovanje Rotary Distrikta 1912, usmeritve ter tekoče in prihodnje projekte s primeri dobrih praks.

Predstavili smo tudi delovanje našega kluba, ki vsako leto izpelje številne dobrodelne projekte. Gosta sta pohvalila delovanje našega kluba, ki kljub majhnosti in mladosti uresničuje številne dobrodelne projekte in usmerja sredstva ter energijo v lokalno okolje in ljudi, ki res potrebujejo pomoč. Pri svojem delu upoštevamo vodilo kluba Pripravljenost prisluhniti in pomagati sočloveku v vsakodnevnem življenju. Člani kluba gojimo iskreno prijateljstvo, ki med nami tke trdne vezi, te pa so zagotovilo za dobra dela tudi v prihodnje.

 

Rotary klub Sevnica
www.rotary-sevnica.si

Oglejte si tudi