Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

Srečanje župana z Društvom U3 Sevnica

Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Sevnica, ki je v lanskem letu obeležilo prvo desetletje delovanja, je tudi v letošnji urnik vključilo srečanje z županom Občine Sevnica Srečkom Ocvirkom. Srečanje je potekalo v današnjem dopoldnevu v prostorih sevniške kulturne dvorane.


Uvodnemu pozdravu ženskega pevskega zbora Utrinek, v katerem prepevajo članice društva, je sledil pozdrav predsednice Marije Jazbec, ki je besedo v nadaljevanju predala županu Srečku Ocvirku. V sliki in besedi je predstavil delo lokalne skupnosti na številnih področjih, od prostorskega načrtovanja, infrastrukturnih in okoljskih ureditev do aktualnih projektov energetskih sanacij javnih stavb. Župan je ob tem odgovoril na vprašanja članic in članov društva, vezanih na delo občine.

 

Srečanje z županom sodi v sklop celoletnega študijskega programa, ki traja od oktobra do začetka maja. Preko 200 članic in članov poleg rednih torkovih predavanj skozi študijsko leto izvaja še številne druge aktivnosti - krožke s področja likovnega in pesniškega izražanja, fotografiranja in učenja tujih jezikov, do rekreacije in planinskih izletov.

Oglejte si tudi