Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

S prvim avgustovskim tednom že 13.000 kopalcev

Tudi v avgustu k obisku vabi Bazen Sevnica, in sicer vsak dan od 8. do 19. ure. Bazen v upravljanju Javnega zavoda za Kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (KŠTM) Sevnica poleg vodnih užitkov nudi tudi druge organizirane zabavne počitniške dejavnosti.


Letošnje vroče in sončno vreme je povezano z zelo dobrim obiskom, ki ga tudi v letošnji, podobno kot lanski sezoni, beležijo upravljavci bazena. Od pričetka sezone pa do vključno prvega avgustovskega tedna je bilo kopalnih dni, ko bazen v enem dnevu obišče najmanj 200 kopalcev, kar 31, vseh obiskovalcev bazena pa bilo doslej že skoraj 13 tisoč. Poleg domačinov iz občine Sevnica bazen radi obiščejo tudi kopalci iz Zasavja, Mirne, Trebnjega in drugih krajev.

 

Ob olimpijskem bazenu in bazenu za otroke so obiskovalcem na voljo brezplačni ležalniki in senčniki, urejeno je igrišče za odbojko na travi, zagotovljena je možnost igranja vaterpola in namiznega tenisa. Med zabavnimi animacijami so torkove in nedeljske igre ob vodi, četrtkov živ žav ter petkove šaljive spretnostne igrice v in ob vodi – vse ob 16. uri. Dobro obiskano je jutranje plavanje od 8. do 10. ure.

 

Sevniški bazen je poznan po urejenosti in čisti vodi, upravljavci pa vsako sezono poskrbijo za kakšno novo vsebino in ureditve. Gostinsko ponudbo zagotavlja lokal v neposredni bližini, na bazenu pa je obiskovalcem na voljo tudi sladoled.

Oglejte si tudi