Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Market Izidor Kmečke zadruge Sevnica v prenovljeni podobi


 

V petek, 08. avgusta, je po popolni prenovi ponovno odprl svoja vrata Market Izidor.

S prenovljeno podobo želimo osveščati potrošnike o svežih, domačih ter živilih višje kakovosti – »Od tukaj.si«.

 

V KZ Sevnica verjamemo, da je lokalna samooskrba na prvem mestu, saj imamo tako rekoč na pragu svežo in kakovostno hrano s posavskih kmetij, ki je pridelana na integriran način. Zaradi omenjenega pa so to živila višje kakovosti. Vse to je po novem sporočilo našega prenovljenega Marketa Izidor. Odločili smo se, da na prodajnih policah osveščamo potrošnike o pomenu porekla, načinu pridelave in vplivu dolgih transportnih poti na kakovost živil. Napis »Od tukaj.si« vas bo vodil do omenjenih polic.

 

V Marketu Izidor nudimo integrirano pridelano sadje in zelenjavo, mesne, mlečne in druge dobrote s posavskih in ostalih slovenskih kmetij. Še posebej smo ponosni, da v prenovljeni mesnici nudimo tudi lastne mesne izdelke blagovne znamke Grajske mesnine.

 

V KZ Sevnica se zavedamo, da je urejenost trgovin ključnega pomena, prav tako tudi založenost polic, čistoča ter k potrošniku usmerjena ponudba. Prepričani smo, da so živila blagovne znamke Grajske mesnine in »Od tukaj.si« najboljše, kar lahko nudimo našim kupcem.

 

Odločitev o prenovi Marketa Izidor je bila vsekakor smiselna ter pozitivna, saj smo zadruga, ki sledi modernemu stilu življenja ter podjetje usmerjeno v trajnostni razvoj.

Vir: Kmečka zadruga Sevnica, z.o.o. ( naročena objava)

 


Oglejte si tudi