Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Zbor članov Kulturno-umetniškega društva Budna vas

Hladnega zimskega večera, 26. januarja, smo se člani društva KUD Budna vas zbrali pri družini Skoporc-Zavrl na Brunku na rednem zboru članov. Za boljše razpoloženje so nam Ljudske pevke Solzice zapele ljudsko Snoč pa dav.

V pozdravnem govoru je predsednica vsem še enkrat zaželela uspešno leto 2013, se zahvalila vsem članom za delo v preteklem letu in jih povabila k aktivnemu delovanju tudi letos. Zzahvalila se je tudi vsem donatorjem in tistim, ki so kakorkoli podprli delovanje društva, izrazila pa je tudi željo po nadaljnjem sodelovanju.

Po izvolitvi štiričlanskega delovnega predsedstva so bila podana poročila za leto 2012 in po konstruktivni razpravi tudi sprejeta. Izpeljane so bile vse naloge, ki smo si jih zadali. Organiziranih je bilo osem samostojnih prireditev: različne delavnice, koncert ljudskih pesmi in kulturne prireditve.

Zadali smo si ambiciozen načrt za letos in upamo, da ga bomo uresničili.

Na koncu nas je pozdravil podžupan občine Sevnica Janez Kukec in poudaril pomen delovanja takšnega društva za občino in Slovenijo ter nam zaželel uspešno delo.

Zadržali smo se še v prijetnem klepetu.

Magda Sigmund, predsednica, za Kulturno-umetniško društvo Budna vas

Oglejte si tudi