Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

MATERINSKI DAN V TRNOVCU

V soboto, 28. 3. 2015, se je v gasilskem domu Trnovec odvijala prireditev, posvečena vsem našim mamicam. Materinski dan je poseben dan za mamice, kot tudi za otroke, saj jim na različne načine pokažemo, da jih imamo res radi.

Našim mamicam smo pripravili kulturni program z naslovom Trnovški dnevnik, v katerega smo vložili veliko truda ter našega časa in jim skozi različne pesmi ter igre povedali, da brez njih naše življenje ne bi bilo tako lepo in polno ljubezni. K besedi smo povabili tudi predsednika krajevne skupnosti, gospoda Jožeta Baumkirherja, kateri nam je v svojem govoru dejal, da bi moral biti materinski dan večkrat v letu. Tudi mi se strinjamo z njim, zato je prav, da našim mamicam večkrat povemo, da jih imamo radi in se jim zahvalimo za njihovo skrb in dobroto. Ne smemo pa pozabiti na naše očete, ki si prav tako zaslužijo ogromno pohval, saj nam tudi oni stojijo ob strani in nas imajo radi prav vsak dan v letu.

Po končanem programu pa je sledila zabava do jutra, za katero so poskrbeli člani ansambla Nebo.

 

"Kdor si hoče ohraniti družinsko srečo, naj ne skopari z drobnimi pozornostmi in ljubeznivostmi. Brž ko se mu ponudi priložnost za kako prijazno dejanje, naj ga takoj tudi stori in naj ne čaka na jutri." Dale Carnegie

Oglejte si tudi