Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

8. marec - Obisk prostovoljcev KORK Šentrupert v DSO Trebnje

 

8.marca je KORK Šentrupert skupaj z učenci, člani Plesne skupine in recitatorskega krožka Osnovne šole dr. Pavla Lunačka Šentrupert, ki jih je za nastop pripravila mentorica Katja Kramer Simončič in članicami Ženskega pevskega zbora Šentrupert, z zborovodkinjo Natašo Dragar, pripravila kulturno prireditev za stanovalce Doma starejših občanov Trebnje. 


Prireditev je bila posvečena predvsem ženskam, ki so ta dan praznovale svoj praznik, predsednica KORK Šentrupert pa je hudomušno poudarila, da so današnji dan združili s praznovanjem tako 8. marca, kot Dneva mučenikov in prihajajočega Materinskega dneva.


Stanovalce doma so nagovorili župan Občine Šentrupert, g. Rupert Gole, sekretarka OZRK Trebnje ga. Teja Radelj ter predsednica KORK Šentrupert ga. Ruža Brcar. Le-ti so pozorno in prešerno spremljali nastopajoče, še posebej mlade plesalke, ki so prikazale sklop domačih plesov. Za še boljše razpoloženje pa je poskrbel mlad harmonikar Anže Hribar.


Učenci OŠ dr. Pavla Lunačka Šentrupert so za vse obiskovalce pripravili prisrčna darilca – za ženske ročno izdelane broške, moške pa so obdarili s sladkimi dobrotami ter vsem skupaj zaželeli lepo praznično popoldne.



Oglejte si tudi