Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
6°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Razpis natečaja za ilustracijo v dveh kategorijah 2017


Občina Šentrupert in CIK Trebnje - Galerija likovnih samorastnikov Trebnje vas vabita k sodelovanju ob četrti izvedbi natečaja ilustracij, ki bo letos posvečen upodobitvi pesmi z naslovom Vabilo na gravžev dan, avtorja Andreja Rozmana Roze.

 

Natečaj razpisujemo v dveh kategorijah, in sicer:

 

  1. za dijakinje in dijake iz Slovenije,
  2. za osnovnošolce 8. in 9. razredov osnovnih šol Slovenije.

 

 

VSEBINA NATEČAJA

Natečaj ilustracij je posvečen upodobitvi zgodbice z naslovom Vabilo na gravžev dan, avtorja Andreja Rozmana Roze, dobitnika prestižnih slovenskih nagrad, med drugimi tudi nagrade Prešernovega sklada za književnost leta 2010 in v sodelovanju z ilustratorjem Zvonkom Čohom nagrade Izvirna slovenska slikanica leta 2011.

 

Informativni sestanek za prijavitelje na razpis: 6. 2. 2017 ob 10. uri v galeriji OŠ dr. Pavla Lunačka Šentrupert, Šentrupert 57, 8232 Šentrupert.

Prijave na informativni sestanek pošljite na naslov galerija@ciktrebnje.si, do 1. 2. 2017. 
 

Rok za oddajo ilustracij in izpolnjene prijavnice je 21. 4. 2017. Prijavo na natečaj priporočeno pošljite na naslov: CIK TREBNJE - Galerija likovnih samorastnikov Trebnje, Kidričeva ulica 2, 8210 Trebnje, s pripisom: NE ODPIRAJ! PRIJAVA NA NATEČAJ: VABILO NA GRAVŽEV DAN.

 

                                                                                                

Informacije: Andrejka Vabič Nose, kustosinja v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje, tel: 07/34 82 106, e-mail: galerija@ciktrebnje.si , in na: http://www.galerijatrebnje.si

  

Oglejte si tudi