Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Natečaj Prostovoljec leta 2012 - prijavite prostovoljke, prostovoljce in projekte!

Mladinski svet Slovenije letos že enajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta, zato vabijo, da svoje prostovoljke, prostovoljce in prostovoljske projekte prijavite na natečaj. Po izteku natečaja bodo podelili nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih kategorijah (do 19, 20 – 30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Rok za oddajo prijavnic je 29. marec 2013.


Za vse prostovoljce/-ke, njihove mentorje oz. predstavnike prijaviteljev bo predvidoma v juniju 2013 organizirana zaključna prireditev s podelitvijo priznanj najboljšim. Priznanja bodo prejeli tudi vsi ostali prijavljeni.

 

Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.si

 

Vsa dokumentacija je sicer dosegljiva na spletni strani: http://www.mss.si/sl/novice/816/2012/objavljamo-natecaj-prostovoljec-leta-2012 ; prijavnice pa vam lahko pošljemo tudi naknadno ali v papirnati obliki, če boste tako želeli in nam to sporočili na prostovoljec@mss.si ali po telefonu na 01 425 60 55 (kontaktna oseba Urša Holozan).

Oglejte si tudi