Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
6°C
PET.
16°C
5°C
Oceni objavo

Nagrajenci zimske nagradne križanke

Drage bralke in bralci Glasila Občine Šempeter-Vrtojba ter seveda vsi ljubitelji križank, tudi tokrat vam z veseljem sporočamo, da smo v naše uredništvo prejeli kar 33 rešenih križank in vsem križankarjem se zahvaljujemo za sodelovanje. Veseli smo, ker opažamo, da vam je naša križanka všeč in še bolj smo veseli, ko vas lahko razveselimo z nagradami, ki jih poklanjajo naši sponzorji.

Tokrat bi se radi zahvalili podjetju Bolton Adriatic, d. o. o., ki je za naše izžrebance priskrbelo bogate pakete njihovih produktov Rio mare, Smack in Borotalco.

13. februarja 2017 smo med prejetimi križankami izžrebali tri srečneže, no tokrat kar tri srečnice, ki so prejele nagrade podjetja Bolton Adriatic. Nagrajenke zimske nagradne križanke so: Marjetka Kožuh, Sonja Gorkič in Irena D. Derman. Nagrajenkam iskreno čestitamo, prav tako čestitamo tudi vsem ostalim sodelujočim, ki ste nam poslali v celoti rešeno križanko in vabimo vas, da v naši nagradni igri še sodelujete, saj bo morda naslednjič sreča na vaši strani. Naj vam sporočim, da bo pokrovitelj spomladanske križanke podjetje Franel, ki se ukvarja s prodajo in svetovanjem pri izbiri gostinske opreme in drobnega gostinskega inventarja. Izžrebancem bo podarilo pakete kozarcev za vino. Nagrada je mikavna, kaj ne? Zato nam le pošljite rešeno križanko in morda bo tokrat sreča na vaši strani.

Oglejte si tudi