Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
5°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Praznični december

Veseli december je tu in tudi naša občina bo v teh dneh dobila božično-novoletno podobo. Tradicionalno bomo praznično dogajanje začeli s prižigom lučk na smrečicah v Vrtojbi in Šempetru, ki bodo od 4. decembra soustvarjale čarobnost decembrskih dni. K prazničnemu vzdušju bodo ob tej priložnosti s svojo pesmijo pripomogli mladi pevci iz Vrtojbe in Šempetra ter božično-novoletni sejem izdelkov učencev naše šole.

 

Z jutrišnjim dnem se tako začenjajo s prazniki povezane prireditve namenjene ljudem vseh starosti in različnih okusov. Dogodki, ki jih je Javni zavod KŠTM Šempeter-Vrtojba s podporo Občine Šempeter-Vrtojba in v sodelovanju z obema Krajevnima odboroma, Turističnim društvom Občine Šempeter-Vrtojba, Društvom žena Vrtojba ter Društvom žena in deklet Šempeter strnil pod skupnim naslovom Pravljični plac, se bodo zvrstili na različnih lokacijah v Šempetru in Vrtojbi. Seveda ne bo šlo brez obiska dedka Mraza, dobrega moža, ki bo s svojim spremstvom izpod Triglava prišel v petek, 20. decembra, in prinesel veselje v otroške oči.

 

Podroben program vseh prireditev zbranih pod imenom Pravljični plac, lahko najdete v pripetem letaku, ali pa praznično dogajanje spremljate na spletnem portalu Občine Šempeter-Vrtojba (Napovednik).

Oglejte si tudi