Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Povabilo k posredovanju predloga kandidature za predstavnika Občine Šempeter-Vrtojba v Svet zavoda Ljudske univerze Nova Gorica

Komisija za mandatna vprašajna, volitve in imenovanja je objavila povabilo k posredovanju predloga kandidature za predstavnika Občine Šempeter-Vrtojba v Svet zavoda Ljudske univerze Nova Gorica.

 

Skladno s 100. členom Poslovnikom občinskega sveta Občine Šempeter-Vrtojba (Uradni list 45/13), kandidate za izvolitve ali imenovanje lahko predlagajo svetniki, svetniške skupine in župan.


Kandidate predlagatelji seznanite z Navodilom za predstavnike Občine Šempeter-Vrtojba v organih upravljanja, objavljeno v UL RS št. 89/13 z dne 28. 10. 2013 (v prilogi). Naprošamo vas, da predloge kandidatur posredujete komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, vključno s podpisano izjavo kandidata, da soglaša s kandidaturo (v prilogi), po pošti na naslov: Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3 a, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom »Za komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja«, po e-pošti na: info@sempeter-vrtojba.si ali osebno na sedežu občinske uprave.

 

Komisija bo prejete predloge obravnavala na 4. seji komisije, ki bo dne 2. decembra 2014 ob 16.30 v sejni sobi Občine Šempeter-Vrtojba.

 

Povabilo si ogledate TUKAJ.

Oglejte si tudi