Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Nova spletna stran Občine Šempeter-Vrtojba

Spletna stran občine Šempeter-Vrtojba je od 3. septembra 2012 z vami v povsem novi preobleki.  Z novo podobo in novimi vsebinami želimo ustvariti spletno mesto, ki bo kar najbolj pregledno in obiskovalcu prijazno. Spletna stran je razdeljena po sklopih. Posebna povezava je namenjena predstavitvi občine in naselij v njej, aktualnim projektom, tu lahko najdete tudi najrazličnejše obrazce in vloge. Predstavljena je kulturna dediščina, javni zavodi, gospodarske ter druge dejavnosti, pa tudi številna društva, ki delujejo v naši občini.

Spletna stran je živa in spreminjajoča, zato je zaželeno, da pri njenem oblikovanju in njeni vsebini sodelujete vsi, še posebej pa občani Občine Šempeter-Vrtojba, ki s svojimi konstruktivnimi predlogi in prispevki lahko vsebino vedno obogatite, ter jo tako še bolj približate sebi in svojim interesom. Seveda obstaja možnost, da so se na nove strani prikradle tudi napake. Opozorite nas, da jih bomo lahko odpravili.

Stara spletna stran bo na voljo še tri mesece, do konca novembra, na povezavi Arhivska spletna stran Občine Šempeter-Vrtojba.

Oglejte si tudi