Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Iščejo se Naj prostovoljke, prostovoljci in projekti leta 2016!

Na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) so letos že petnajstič zapored razpisali natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto 2016. Natečaj znova poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja. K prijavi v natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; torej vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2016 vključevali prostovoljstvo.

 

Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v naslednjih kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 30 let in nad 30 let, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bodo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Tudi letos dajejo poseben poudarek mednarodnemu prostovoljstvu. Pri projektih šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

 

Rok za prijave je 5. april 2017.

 

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bodo po izteku natečaja, predvidoma v juniju, povabili na zaključno prireditev, kjer bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.


Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.si. Prijave sprejemajo, seveda, tudi po navadni pošti; vse podrobnosti si lahko preberete na strani www.mss.si, kjer najdete celotno besedilo natečaja in prijavnici.

 

Če iz kakršnihkoli razlogov ne morete dostopati do razpisa ali prijavnic, lahko pišite ali pokličite na 01 425 60 55 – Irina Gutirea Trishina in poskrbeli bodo, da dokumenti pridejo do vas.

Oglejte si tudi