Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Sprememba Javnega razpisa garancij za bančne kredite mikro, malih in srednje velikih podjetij v okviru Regijske garancijske sheme v Goriški regiji

Obveščamo vas, da bo v petek, 25. 3. 2016, v Uradnem listu objavljena Sprememba Javnega razpisa garancij za bančne kredite mikro, malih in srednje velikih podjetij v okviru Regijske garancijske sheme v Goriški regiji.

 

V Uradnem listu RS, št. 90/2015, z dne 27. 11. 2015 je bil objavljen Javni razpis garancij za bančne kredite mikro, malih in srednje velikih podjetij v okviru Regijske garancijske sheme v Goriški regiji. Javni razpis je namenjen gospodarskim subjektom, ki delujejo in vlagajo na območju občin statistične regije Goriška, in sicer v občinah Ajdovščina, Brda, Bovec, Cerkno, Idrija, Kanal, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava.

Na razpis se lahko prijavijo mikro, male in srednje velike gospodarske družbe, samostojni podjetniki ter zadruge, ki imajo sedež podjetja ali njegov registriran del (poslovna enota) v upravičenem območju in so na dan oddaje vloge registrirani po Zakonu o gospodarskih družbah ali po Zakonu o zadrugah.

Javni razpis in Razpisna dokumentacija sta dosegljiva tukaj.

Oglejte si tudi