Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Brezplačna delavnica Financiranje razvojnih projektov mikro, malih in srednje velikih podjetij - predstavitev aktualnih razpisov

V sredo, 9. oktobra, je RRA Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javno agencijo SPIRIT Slovenija in Občino Šempeter-Vrtojba organizirala brezplačno delavnico na temo »Financiranje razvojnih projektov mikro, malih in srednje velikih podjetij« - predstavitev aktualnih razpisov.

 

Na delavnici so sodelovali mag. Milan Turk, župan Občine Šempeter-Vrtojba, Črtomir Špacapan, direktor, RRA Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica, mag. Bruno Mihelj, vodja Lokalnega podjetniškega centra, in Amelija Skomina, svetovalka iz  RRA Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica ter gostujoči predavatelj mag. Simon Debenjak.

 

Program je obsegal uvodna nagovora župana Občine Šempeter-Vrtojba in direktorja RRA Severne Primorske,

predstavitev aktualnega razpisa Javnega sklada za malo gospodarstvo Goriške za brezobrestne kredite za kmetijska gospodarstva in mikro ter mala podjetja s praktičnimi primeri priprave vloge na ta razpis, predstavitev razpisov Slovenskega podjetniškega sklada za kredite s subvencionirano obrestno mero, razpisa za mikrokredite P7 ter aktualnih razpisov Ministrstva za kmetijstvo in okolje. Poleg tega je bil predstavljen tudi program razvoja podeželja za leta 2014 do 2020.

Oglejte si tudi