Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Prihaja popolno družinsko doživetje – Otroški Bazar!

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo septembra, natančneje od 9. do 11., potekal že 11. Otroški bazar!
Otroški bazar je največji dogodek za družine v Sloveniji, popolno družinsko doživetje, ki smo ga na Gospodarskem razstavišču prvič pripravili leta 2006. V letu 2016 praznuje svojo že 11. obletnico. Prireditev je izobraževalno-sejemske narave. V začetku šolskega leta na enem mestu zbere družine iz različnih koncev Slovenije.

Družinam ponuja prostor, kjer se lahko skupaj udeležujejo različnih dogodkov, si skupaj ogledajo različne predstave na odru, spoznajo novosti ali opravijo nakup na različnih sejemskih razstavnih prostorih. Je mesto druženja, izobraževanja, predvsem pa ponuja informacije.

Staršem predstavi otroške izdelke in storitve, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ter nove ideje za družinske počitnice. Prireditev vsako leto nadgrajujemo s številnimi produkti, storitvami in informacijami tudi za nosečnice in načrtovanje družine. Prireditev ponuja tudi pester izbor predavanj, ki učiteljem in staršem odgovorijo na marsikatero vprašanje.

S posluhom za njihove potrebe, predvsem pa za njihovo ustvarjalnost in razigranost, Otroški bazar otrokom ponuja najrazličnejše aktivnosti. Skozi zabavo in igro krepi njihovo socialno vključenost in občutek pripadnosti, jih uči spoštovanja sočloveka, narave in živali. Ponuja jim bogato dogajanje na ustvarjalnih in eko delavnicah, igralne kotičke, bogat kulturni program na Bazarkovem odru, druženje ob športnih aktivnostih …

Tudi letos bodo poskrbeli za bogat zabavni program s koncertom Ribiča Pepeta z revijo Plesnega mesta, igrani predstavi Maša in Medved in Maček Muri ter baletno predstavo Ledena Pravljica na Bazarkovem odru!

Pripravljajo tudi posebne novosti kot so Eksprimentalni kotiček, Bazarkova bralnica, kjer bodo pravljice brali Andrej Predin, Milan Dekleva, Tatjana Pregelj Kobe ter Bazarkova kuhinja, v kateri bosta med drugim kuhala zmagovalca šovov Gostilna išče šefa in MasterChef Tomaš Javurek in Darko Klemen. Vsi, ki radi kupujete prek spleta, boste imeli ekskluzivno priložnost, da ponudnike spoznate v živo v Showroomu spletnih trgovin z raznoliko ponudbo za družine.

Že tretje leto zapovrstjo Otroški bazar gosti tudi Srečanje nosečnic in mladih staršev, kjer bo med drugim o vzgoji predaval tudi Marko Juhant, o uvajanju goste hrane pri dojenčkih pa bo spregovorila Ana Žontar Kristanc.

Več informacij o dogodku lahko najdete tukaj.
 
Se vidimo!

Oglejte si tudi