Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
ČET.
10°C
2°C
Oceni objavo

Lan party 2014

Na Srednji šoli Ravne se zavedajo pomembnosti raznih šolskih in obšolskih dejavnosti za mlade. Vedo, da izobraževanje in vzgoja med poukom nista dovolj, zato se trudijo z raznimi prireditvami, razstavami in tekmovanji, tako na področju znanja kot športa, da dijakom popestrijo vsakdan. Tako so jim tudi letos polepšali prve dneve jesenskih počitnic z organizacijo tekmovanja.

 

Za vse dijake, ki radi igrajo računalniške igrice in se ob tem tudi družijo s svojimi vrstniki, so na Srednji šoli Ravne že devetič po vrsti organizirali tekmovanje v računalniških igricah. Skoraj 100 tekmovalcev, v 16 ekipah je sodelovalo na letošnjem Lan party-u, ki so ga na stari lokaciji Srednje šole organizirali 24. 10. 2014, oziroma na zadnji dan pouka, pred jesenskimi počitnicami. S tekmovanjem so pričeli ob dveh popoldan, končali pa malo pred eno ponoči.

Igrala se je samo ena igra – League of Legends.

 

Prijavili so se lahko dijaki srednjih šol iz celotne koroške regije. Pravila igranja so bila zelo stroga, predvsem pa so dijaki pri tekmovanju dokazali izjemno spretnost z računalnikom, ki danes postaja najpomembnejše orodje za delo in tudi zabavo.

 

Najboljši v igri League of Legends so bili tekmovalci SŠ Ravne ESSENCE- Zgorelec, Paradiž, Kobovc, Požarnik in Božank. Za nagrado so prejeli adrenalinski polet z letalom.
2.mesto- FLOWER POWER- Gim. Slovenj Gradec
3.mesto- DNK gamers- SŠ Ravne

Organizatorji tekmovanja so bili dijaki 4.BR in 4.CR razreda pod mentorstvom profesorja Bojana Pogača. Za nagrade so poskrbeli sponzorji, za njihovo podelitev in pogostitev vseh igralcev pa ravnateljica Srednje šole Ravne Ivanka Stopar.

 

Oglejte si tudi