Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Športno obarvane zimske počitnice na Ravnah

Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem ter Zveza športnih društev Ravne na Koroškem sta v času zimskih počitnic za otroke in mladino iz občine Ravne na Koroškem organizirala brezplačne športne aktivnosti, ki so se odvijale na Športnem centru Ravne in smučišču Rimski vrelec.

 

Športni program »Hura, prosti čas« je tako v času zimskih počitnic spet omogočil številnim mladim iz občine Ravne na Koroškem aktivno in  brezplačno preživljanje prostega časa. S programom, ki ga financira Občina Ravne na Koroškem, organizatorji mladim ponujajo kakovostno preživljanje počitnic, predvsem športno obarvanih, ter jim omogočiti pestro ponudbo športnih vsebin, kjer skozi igro spoznavajo osnove različnih športnih panog.

Mladi so lahko tako počitniški čas od 16. do 20. februarja izkoristili tudi v družbi prijateljev. Plavali so lahko v zimskem bazenu, v telovadnici Športnega centra so se lahko razgibali ob različnih igrah z žogo (odbojko, košarko, nogometom), v večnamenski dvorani so lahko igrali namizni tenis, na smučišču Rimski vrelec v Kotljah in smučišču Poseka pa smučali.

 

Vsi tisti številni mladi, ki so počitnice preživljali doma, so se lahko športno obarvanih dejavnosti v Športnem centru ter na smučiščih Poseka in Rimski vrelec udeležili tako v dopoldanskem kot popoldanskem času. Animatorja športnega programa sta bila Jure Dretnik in Jan Zamernik, profesorja športne vzgoje.

Oglejte si tudi