Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Odbojkarski tabor na Ledinah odlično uspel

Letos so predstavniki OK Fužinar Metal organizirali že šesti odbojkarski tabor po vrsti. Tabor so izvedli na Naravskih Ledinah, od vseh taborov do sedaj pa je bil prav letošnji najbolje obiskan. Poleg obilo zanimivih in raznolikih aktivnosti je udeležencem in organizatorjem služilo tudi vreme, ki je poskrbelo, da so v času tabora vsi resnično uživali.

»OK Fužinar je s taborom pričel leta 2010, takrat se ga je udeležilo skromnih šest udeležencev. Z leti smo izpopolnjevali in dopolnjevali vsebine, pohvalimo pa se lahko z res raznoliko izbiro aktivnosti, najpomembneje pa je, da vse izvajamo v neokrnjenem naravnem okolju po Uršljo goro. Na letošnjem taboru smo imeli 21 udeležencev, ki so se poleg odbojke naučili tudi streljati z zračno in paintball puško, pomerili so se v tekmah na ruskem kegljišču, spoznali osnovne vaje s koordinacijsko lestvijo, starejši so spoznali tudi osnove vadbe na TRX-u, prav vsi pa so osvojili tudi vrh Uršlje gore. Na vrhu smo tudi letos izvedli krst novincev, torej tistih, ki so prvič stali na vrhu naše Urške«, je povedal Mitja Jež, eden od trenerjev na taboru.

Tabor je potekal od petka do nedelje, zaključili pa so ga s klubskim piknikom. Polega udeležencev tabora so se piknika udeležili tudi igralci vseh ekip kluba, vodstvo kluba, sponzorji in seveda starši.

»Še enkrat bi se rad zahvalili vsem igralcem, staršem, sponzorjem in navijačem za podporo, želimo pa si, da bi se z leti naše sodelovanje le še krepilo. Vabimo vas k spremljanju naše spletne strani tudi čez poletje –  tam bodo objavljene vse novice v zvezi z nastopi naših igralcev na turnirjih za državno prvenstvo v odbojki na mivki, spremembe v članski ekipi in še več,« še dodaja Mitja Jež.

Oglejte si tudi