Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
0°C
SOB.
12°C
2°C
Oceni objavo

KKŠ Winter FEST & Vsi na ŠKIS

Klub koroških študentov (v nadaljevanju KKŠ) 20. in 21. februarja že peto leto zapored na smučišču Kope organizira tradicionalni športno-zabavni dogodek KKŠ Winter FEST & Vsi na ŠKIS. Tudi letos bo zimski spektakel potekal v dvodnevni izvedbi, in sicer se bo pričel z večerno zabavo v petek 20. februarja ter se tudi naslednji dan nadaljeval s pestrim dnevnim in večernim dogajanjem. Zaradi tradicionalnosti in priljubljenosti največje zabave na snegu organizatorji pričakujejo številčno udeležbo ter odmevno dogajanje ob začetku novega študijskega semestra. Več o dogodku na www.kksfest.si!

 

Zaradi vsakoletne odmevnosti in priljubljenosti med mladimi se je KKŠ odločil za ponovno organizacijo enega njihovih največjih projektov – KKŠ Winter FEST-a. Po enoletnem premoru in samostojni organizaciji, so se organizatorji letos odločili, da zopet združijo moči z Zvezo študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) in tako s skupnimi močmi pripravijo zanimiv in atraktiven dogodek za mlade. Slednji bo ponudil zabavne večerne koncerte z znanimi glasbenimi izvajalci ter pester dnevni program.

 

Tekom sobotnega dneva se bodo obiskovalci KKŠ Winter FEST-a lahko pomerili v smučarski oz. deskarski tekmi, smučarskih skokih, odbojki na snegu, dirki s pležuhi, hitrostni gradnji snežnega stolpa, skupinskem štanfanju, manjkal ne bo niti test smuči. Vse to ob celodnevni animaciji!

 

Koncerti del bo v petek prevzela Nina Pušlar, glavnina glasbenega večernega dogajanja pa se bo zvrstila v soboto, ko se bodo udeleženci dogodka lahko zabavali ob ritmih skupine Gadi in koroških zabavljačev Prima Band.

 

 »Glede na prepoznavnost, ki si jo je KKŠ Winter FEST ustvaril v preteklih štirih letih, tudi letos na Kopah pričakujemo študentsko populacijo iz različnih regij države ter seveda v veliki meri koroško mladino in mlade po srcu. Zopet smo pripravili široko paleto dnevnih aktivnosti, prav tako bo v obeh dneh na večernem odru mogoče slišati znane slovenske glasbene izvajalce. Seveda si želimo tudi naklonjenosti vremena, tako da bo Winter FEST spet potekal v tistem pravem zimskem vzdušju,« je o samem dogodku povedal njegov vodja Nejc Paradiž.

 

KKŠ je poskrbel tudi za akcijske nočitvene in nenočitvene študentske pakete s celodnevnimi smučarskimi vozovnicami ter za topel obrok na samem prizorišču dogajanja, prav tako pa se bodo lahko obiskovalci pripeljali in odpeljali z Winter FEST-a z organiziranim prevozom. Več na www.kksfest.si!

Oglejte si tudi